Inkludert i NAF Sykkelmedlemskap

NAF Sykkelregister

Sammen mot sykkeltyveri
Formålet med NAF sykkelregister er å redusere antall sykkeltyverier og øke sjansen for å få sykkelen din tilbake dersom den blir stjålet.
Spar opptil 50% på din egenandel på din eksisterende forsikring
Meld sykkel stjålet og øk sjansen for å få tilbake din sykkel ved tyveri
All informasjon om din sykkel, samlet på et sted
Registerer opp til 4 sykler
Les om medlemskapet

NAF Sykkelregister er en del NAF Sykkelmedlemskap.

Slik fungerer det

Les vilkår
Illustrasjon av en hånd som registrerer en sykkel.
Registrer dine sykler i NAF Sykkelregister
Bli medlem og registerer opptil 4 sykler. I sykkelregisteret kan du samle all informasjon om dine sykler. Last opp bilder av sykkelen din, kvitteringer eller annen informasjon.
Få tilsendt oblat til din sykkel
Som medlem får du tilsendt fire oblater i posten. NAF-oblatene har en unik kode som fester sykkelen til ditt navn. Politi, hittegods og verksteder kan scanne oblatet og bruke dette til å spore sykkelen tilbake til deg.

Meld sykkel stjålet
Når du har registrert sykkelen din, vil det være enkelt å finne frem til deg som eier av sykkelen. Kommer sykkelen din på avveie kan du melde din sykkel stjålet. Vi varsler vi deg om sykkelen din kommer til rette.

Søk etter sykkel i NAF Sykkelregister

Fyll i NAF Sykkel ID eller rammenummer til sykkelen, og sjekk om sykkelen er registrert i NAF  Sykkelregister.
Søk etter sykkel

Sammen mot sykkeltyveri

Sykkeltyverier er et stadig økende problem. Det blir flere, og dyrere sykler i gatene, forsikringssummene øker og sykkeltyveri blir mer lukrativt. I 2020 ble det stjålet over
14 869 sykler og utbetalt mer enn 124 millioner kroner i erstatning, og trenden øker. Med NAF Sykkelregister ønsker vi å sette en brems på den økende tyveritrenden.

Spor sykkelen tilbake til eier

NAF-oblatet har en unik kode som fester sykkelen til ditt navn. Politi, hittegods og verksteder kan bruke dette til å spore sykkelen tilbake til deg.

Kartlegge sykkeltyverier

Sammen med partnere skal vi samle informasjon vi har om sykkeltyverier og lage en årlig rapport, for å sette sykkeltyveri i søkelyset.

Et trygt bruktmarked

Vi jobber for et trygt bruktmarked. Ved kjøp av brukt sykkel kan andre sjekke om sykkelen er meldt stjålet, og varsle deg om din stjålne sykkel forsøkes videresolgt.

Politisk arbeid

Mange stjålne sykler transporteres ut av Norge. NAF arbeider med politisk arbeid rundt hvordan vi kan konsentrere arbeid mot bakmenn og organisert kriminalitet.

Spar opptil 50% på din eksisterende forsikring

Vårt sykkelregister er FG-godkjent. Det betyr det at registeret er «forsikringsgodkjent» og tilfredsstiller forsikringsselskapenes krav til sikkerhet.

Hvis sykkelen din er registrert i et FG-godkjent sykkelregister, vil egenandelen ofte halveres i din eksisterende innboforsikring. Sjekk dine vilkår hos ditt forsikringsselskap for å se hvilken rabatt de tilbyr.